HTML

ArchiCLUB on-line

ArchiCAD után érdeklődő, azzal foglalkozó net-függők fóruma, ahol más is szóba kerülhet, nem az egyetlen a CAD világa - a minket körülvevő világ hatásai is megjelennek, hiszen ebben a világban élünk, ez vesz körül élményeivel, nehézségeivel, gondjaival és látványával...

Friss topikok

ArchiCAD, CAD, építészet, építéskultúra, építészet+kommunikáció

2010.10.14. 22:12 vitorlázó

On-line próbálkozás...

Divat. Azt mondják, divat a blog, hát nézzük meg, mire jutunk vele.

Keresi mindenki azokat a formákat, hogy tud eljutni egy-egy információ jobban a célközönséghez, hogy tud több és több új olvasót megszólítani valaki. Vajon a téma felvetése jogos-e?  Vajon olvasnak-e majd?

A dilemmák jogosak. Most mégis próbát teszünk, hogy néhány ötlettel probáljuk meg segíteni azokat, akik az ArchiCAD használatához keresnek segítséget on-line, és 'ne adj Isten', a CAD Stúdió munkatársai tudnak ebben segíteni.

Próbáljuk meg....rögtön itt egy ötlet, az első tipp - egyedi nyílás készítése:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://archiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr952372781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása